FAMILIES


28 de març de 2015

Relacionat amb l'assumpte que hem comentat aquests dies sobre la importància de la lectura, us recomane llegir un article molt interessant publicat en el portar "LEER" del MEC. 


Si feu clic a la imatge podeu accedir a l'enllaç, espere que us agrade. 

A LA CLASSE DELS CANGURS ENS AGRADA MOLT LLEGIR ! 22-9-2014

Us recomane la lectura de l'article " MAMÁ, ESCRIBO A MI MANERA PORQUE ESTOY APRENDIENDO", publicat a la secció ESCUELAS EN RED del diari EL PAIS. Aquesta secció està a càrrec de Rodrigo J.García, Doctor en Ciències de l'Educació i Florencio Luengo, Coordinador del  "Proyecto Atlántica " i pedagog. 
En aquesta secció ens mostren experiències d'innovació educativa sempre molt interessants i que habitualment llig. Us recomane aquesta en especial, ja que tracta de l'ensenyament de la lectura i escriptura en la línia del treball que jo intente portar a terme amb els meus alumnes.

Si feu clic damunt de la imatge, us dirigirà a l'enllaç corresponent.

Arte en la calle: Banksy. En Pinterest, recogido de buzzfeed.com________________****__________________

Us recomane aquest vídeo de Sir Ken Robinson, Doctor en educació per la Universitat de Londres. Està considerat un expert en assumptes relacionats amb la creativitat, la qualitat de l'ensenyament, innovació i recursos humans. 


PROJECTE EL COS: TALLERS SOBRE ELS SENTITS                                               14-2-2013

 Per a fer activitats sobre els 5 sentits ( olfacte, oïda, tacte, vista i gust) estic programant fer uns tallers, i em farà falta ajuda dels pares i mares que tinguen el gust de participar. 
La propera setmana farem una reunió per als interessats explicant quan i com es faran. Moltes gràcies per la vostra col.laboració. ________________________________________________________________________
Us recomane la lectura d'aquest article:                - Fent clic a la imatge tindreu accés a l'article complet en pdf

REUNIÓ DILLUNS 17-12-2012


     Demà dilluns és la reunió de pares i mares per tal de comentar qüestions sobre el primer trimestre del curs. En aquesta reunió us entregaré els butlletins de notes corresponents a la primera avaluació.
    Les tutories individuals són els divendres de 12 a 13 hores, si voleu informació més concreta i personal sobre el vostre fill/a, podem quedar ja a partir del mes de gener. 
    Bon Nadal ! 

                Pilar

_________________________________________________________________________________


 FRATO

Recull de vinyetes de Francesco Tonucci, Frato, per a reflexionar sobre l'escola i l'aprenentatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada