diumenge, 27 d’octubre del 2013

REFLEXIONS SOBRE EL DIA DE VAGA



              

      Dijous va ser la VAGA general d'educació contra les retallades, la LOMQE i en defensa de l'ensenyament públic. Aquesta vaga es va convocar per la Plataforma Estatal por la Escuela Pública que agrupa a mares, pares, alumnes i docents, i es van sumar la majoria d'organitzacions sindicals, confederacions de pares i altres associacions.
 Al cicle d'infantil  vaig ser l'encarregada d'anar a l'escola per tal de fer els serveis mínims marcats per l'Administració ( un mestre per a tot el cicle). Voldria agrair la  magnífica resposta per la vostra part, ja que la gran majoria dels alumnes - més d'un 80% al cicle d'infantil- van donar suport a la vaga.
  Llegint algunes notícies sobre aquest tema, sembla ser que la mobilització ha tingut prou d'èxit. Aquest fet ho vaig poder comprovar també per la vesprada quan vaig assistir, junt a alguns companys del centre, a la manifestació  a Castelló.


                                                    Foto del DIARIO MEDITERRANEO
   http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/castellon/castellon-sale-a-calle-contra-    ley-wert_842641.html

   Moltes gràcies pel vostre suport. L'educació és una tasca compartida, com ja he dit en altres ocasions, i tots hem de lluitar en defensa d'un ensenyament públic, de qualitat i al que tots puguen accedir.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada