diumenge, 9 de novembre del 2014

PROJECTE DE TREBALL ANTIC EGIPTE

Els xiquets i xiquetes de la classe dels cangurs estan investigant sobre l'Antic Egipte. Vam fer a la classe una votació i la majoria van creure molt interessant saber més sobre les mòmies, les piràmides ... així que vam encetar un nou projecte en el que ara estem treballant.  Hem demanat col.laboració a les famílies, i hem rebut alguns llibres, dibuixos, joguets... i a més un matí ens vam trobar amb una sorpresa , vam rebre un papir amb un missatge d'un faraó anomenat Ramses

El faraó ens ha oferit la seua ajuda en la nostra investigació. Vam resoldre el jeroglífic que ens va enviar i li vam contestar que voliem que ens ajudara.


EL FARAÓ RAMSES



















     Ja ens ha explicat on està Egipte, amb un mapa on hem pogut vore que per Egipte passa el riu més llarg d'Africa, el Nil. També hem pogut vore informació en alguns dels llibres i dibuixos.







 

 En el mapa ja hem pogut vore alguns dels monuments de l'Antic Egipte, com les piràmides. Als cangurs els ha interessat molt conèixer com són aquestos monuments funeraris, i imaginar tot el que poden descobrir en el seu interior. Hem anat a la PDI a investigar.


 

De moment, a la classe ja sabem que per a fer una piràmide ens fan falta 4 triangles i un quadrat per a la base. Vaig portar un retallable i en vam construir una, però molt xicoteta i de paper.


Amb l'ajuda d'algunes mamis que ens han portat caixes de cartró, i la feina que hem fet preparant- pintant i retallant- moooltes pedres, estem construint una piràmide més gran, esperem que aviat estiga finalitzada! 
 Ja us contarem tot el que anem aprenent. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada