divendres, 15 d’agost de 2014

TALLERS DE PARES


     Com ja hem comentat en moltes ocasions, per a mi la participació dels pares i mares en la classe és molt important. Ja el curs passat van tindre ocasions de que alguns de vosaltres vinguéreu a classe per tal de participar i ajudar en algunes activitats.
Aquest curs vam ampliar aquesta experiència  d'una forma més organitzada, a partir del tercer trimestre, dedicant la vesprada dels dimarts als anomenats TALLERS DE PARES I MARES. 
 Cada pare o mare s'encarrega d'una activitat amb el grup de xiquets i quan finalitza canvia i es repeteix l'activitat amb el grup següent. 
Aquest curs hem fet un xicotet inici, el curs vinent continuarem amb més activitats, els que heu tingut ocasió de participar ja sabeu que és molt gratificant.
Ana, la mamà d'Eva va ajudar en l'elaboració dels catxirulos de Pasqua.
Sílvia, la mamà de Carla, ens va ensenyar a jugar al dominó.Amb Conchi, la mamà de María, els cangurs van fer jocs de comptar.  Rocio, la "tata" de María, ens va ensenyar a jugar amb el joc dels monos.
 Hanane, la mamà de Mariam, va vindre a classe i ens va ajudar a jugar al supermercat dels cangurs.El papà de Carlos va ajudar als xiquets i xiquetes a fer de jardiners.


Moltes gràcies a tots, fins el curs vinent !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada