dissabte, 16 de maig de 2015

TIPUS DE TEXTOS: CORREUS ELECTRÒNICS

Ja sabeu que estem estudiant la màgia


A l'inici del projecte, després de comprovar que sabíem moltes coses sobre aquest tema, vam començar a pensat tot el que volíem aprendre. I vam recordar que el curs passat, per invitació dels nostres companys de la classe dels pallassos van gaudir de l'actuació del Mag Heredia.
Qui millor que un mag per explicar-nos què és la màgia? I si el convidem a la nostra classe per a què ens explique tot el que sap ? 

Vaig demanar la seua adreça de correu electrònic per tal de convidar-lo. Com tenim projector a la classe, van voler escriure el missatge entre tots.
Vam obrir el correu de la mestra c.arenal.pilar@gmail.com, on vam poder vore els missatges que ens van enviar algunes famílies amb fotos de les vacances.
En primer lloc van copiar l'adreça de correu del mag, i vam aprendre que hi ha una nova lletra semblant a la a, que s'anomena "arroba" @
Entre tots els companys vam escriure el missatge, i al final vam signar tots, fins i tot els que eixe dia estaven malalts i no van vindre a l'escola !


Ja saben que el correu electrònic és com enviar una carta, però en lloc d'anar a la bústia, hem de clicar on diu "enviar" i el missatge arriba al seu destinatari. Quan el mag Heredia entre en el seu correu, vora el nostre missatge i segur que ens contesta.

Com alguns dels xiquets i xiquetes van dir que a casa també tenien correu, vam enviar una noteta a casa per a portar les adreces a l'escola.

L'endemà alguns ja havien portat el mail i vam començar a escriure missatges.
 A partir d'aquest dia, consultem regularment el correu de la classe, i llegim amb interés si algú ens escriu.

Pel que fa al mag Heredia, ens va contestar amb aquest missatgeEn la propera entrada us contaré com va anar l'actuació ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada